TROPSKE KIŠE I AROMA TUŠEVI 

Tropska kiša je wellness tretman koji podrazumeva usmereni mlaz vode na odredjeni segment tela kao što su vrat, ramena, ledja itd. Mlaz vode sastoji se od kapljica različitih veličina koje simuliraju dodir nežnih borovih iglica. Tropska kiša ima brojne pozitivne efekte: može značajno umanjiti napetost u ramenima i vratu, otkloniti glavobolju i vrtoglavicu, ali i ublažiti depresiju. Kao drugu varijantu predlažemo potpuno novi koncept wellness tuševa zadovoljstva gde pored standarnih funkcija ovi sistemi imaju mogućnost stvaranja magle i različitih aroma propraćenih hromoterapijom, odnosno, terapijom boja.

Temperatura:
Izmedju 10°C i 30°C

Benefiti:
Tropske kiše i aroma tuševi umanjuju napetost u vratu i ramenima. Mlaz vode iz tuša opušta mišiće, zglobove i kičmu, a topla voda utiče na stvaranje hormona sreće koji Vam podiže raspoloženje. Sa druge strane lekovita svojstva boja na naše psihofizičko zdravlje poznate su još od davnina. Hromoterapijom mogu da se uravnoteže energetski centri našeg tela čime se stimuliše proces izlečenja.

Tuširanje se preporučuje nakon bazena sa slanom vodom i parnog kupatila. Sa druge strane, iako tuširanje nakon saune ima blagotvorno dejstvo, ne preporučuje se korišćenje vruće vode. 

One spa adresa

ul. 21 Maj 1, Niš, Srbija

One telefon

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 10 – 22:30h
Subota: 10 – 22h
Nedelja: 10 – 20h