TRETMANI

One Wellness & SPA Centar je je savršeno mesto za opuštanje, ulepšavanje i negovanje lica i tela uz profesionalni pristup. Tim naših iskusnih terapeuta nudi Vam pravo rešenje – pogledajte ponudu tretmana lica i tela, i makar na 30 ili 60 minuta ostavite brige iza vas.

Preporučeno vreme:
Izmedju 30 i 60 minuta

Benefiti:
Tretmani tela opuštaju i odmaraju telo, podižu nivo energije, eliminišu toksine i pomažu zatezanje kože tela… Dok tretmani lica neguju i dubinski hidriraju kožu lica, smanjuju pojavu nepravilnosti, hrane i podmlađuju kožu. Za maksimalne rezultate kombinujte tretmane.

TRETMANI TELA

Koristimo prestižnu francusku kozmetiku specijalizovanu za SPA tretmane brenda Thalion zasnovanu na integrisanju prirodnih morskih supstanci u proizvode za negu kože. Baza svih Thalion proizvoda je morska voda. Prof Rene Qinton je 1901.god dokazao da morska voda ima identičan sastav
minerala kao i krvna plazma organizama.

Život je počeo u moru što je osnovni razlog identičnog sastava. Iz morske vode se dobija THALION PUDER u koji se ubacuju aktivne supstance koje se dobijaju iz algi i ostalih biljaka mora. Pošto je mineralni sastav pudera isti kao sastav krvne plazme organizma, nanošenjem preparata se potpuno remineralizuje organizam. Thalion je jedini proizvođač u svetu koji prikuplja sirovine iz prirodnog rezervata Natural Marine Parka koji je pod zaštitom UNESCO-a, što je garancija da su toksične materije svedene na najniži mogući nivo.

Tretmani tela iz naše ponude:

PREMIUM TRETMANI TELA

“Detox Ritual” tretman detoksikacije tela sa koncentratom, pakovanjem i masažom
Ovaj inovativni tretman u kombinaciji sa specijalnom masažom detoksikuje organizam i deluje relaksirajuće na telo. U tretmanu se nakon mineralnog pilinga na bazi morske soli, koji dubinski deluje i čisti kožu, nanosi topli koncentrat. Koncentrat je na bazi Fucus algi koje u kombinaciji sa specijalnom “detox” masažom pospešuju izbacivanje tečnosti iz organizma i imaju snažan detoks efekat. Kombinacijom toplog efekta koncentrata i hladećeg efekta završnog gela, podstiče se mikrocirkulacija, izbacuju se toksini, a telo se potpuno oslobađa i dobija osećaj lakoće.

“Express Slimming” masaža za skidanje masnih naslaga i rešavanja celulita
Sasvim neuobičajan vid tretiranja celulita i masnih naslaga sa momentalno vidljivim efektima: do -2cm u struku, do -4cm na bokovima i do – 2.5cm u predelu kolena nakon jednog tretmana. U osnovi je piling na bazi tirkiznih perli iz Atlantskog okeana. Svaka perla u sebi sadrži pravo bogatstvo mentola i kofeina, dva sastojka koji u sadejstvu intenzivno deluju na topljenje masnih naslaga. Masažom se perle “razbijaju” i svoj dragoceni sadržaj ispuštaju direktno u kožu. Za dugotrajne efekte, tretman je preporučeno raditi u serijama.

ANTICELULIT TRETMANI TELA

“Triple Action” tretman za oblikovanje, zatezanje i redukovanje celulita
“Triple Action” je jedinstven anticelulit tretman koji ima trosturko dejstvo – uklanja celulit, oblikuje telo i učvršćava kožu. U osnovi tretmana je “Triple Action” pakovanje koje je na bazi tri vrste morskih algi. Pored pakovanja, tretman sadrži piling i specijalno kreiranu anticelulit masažu. “Triple Action” prvenstveno se preporučuje za osobe koje imaju velike oscilacije u kilaži. Pozitivno deluje na masne naslage i koži vraća tonus i elastičnost.

“Firm Perfection” tretman za učvršćivanje kože
Tretman idealan za pripremu kože za svaku priliku, zateže, daje sjaj i vraća koži mekoću. Pilingom tela koža se čisti i hidrira i ostavlja idealno pripremljena za moćno pakovanjem na bazi Spirulina alge. Pakovanje daje momentalni efekat čvrste i zategnute kože, vraća joj sjaj i mekoću. Zbog momentalno vidljivih rezultata spada u kategoriju najpopularnijih tretmana oblikovanja tela.

TRETMANI LICA

Ponudu tretmana lica u našem masažnom centru kreirali smo za one koji žele pravi spa doživljaj kada je nega lica u pitanju. Ritualni tretmani sa bogatstvom mirisa, tekstura i aroma koje karakterišu trenutni efekti. Tretmanima se rešavaju najpopularnije problematike današnjice: beživotna i siva koža, loš tonus, umoran izgled kože i znaci starenja.

Uz savete naših terapeuta, naći ćete tretman koji je prilagođen stanju i potrebama Vaše kože i u prijatnom ambijentu priuštite tebi uživanje a Vaše lice će Vam zahvaliti

Tretmani lica iz naše ponude:

MINI TRETMANI LICA

Express Hydro” tretman za suvu i dehidriranu kožu
Idealan tretman za rešavanja problema suve i dehidrirane kože. Poboljšava imunitet kože, štiti je od negativnih faktora iz okruženja, vezuje velike količine vode i dubinski je hidrira ostavljajući na licu prijatan osećaj bez zatezanja.

“Express Sensitive” tretman za osetljivu i reaktivnu kožu
Tretman umiruje iritacije na osetljivoj koži, poboljšava njen imunitet, redukuje crvenilo, jača zidove krvnih sudova i dugotrajno štiti kožu od negativnih uticaja iz okruženja. Koža pojačava svoju odbrambenu sposobnost i kao takva zadržava prirodno zdrav izgled.

“Express Beauty” tretman za umornu i zrelu kožu
Tretman predviđen je da u kratkom vremenskom periodu vidno poboljša izgled kože. Uticaj brojnih štetnih faktora iz okruženja, izloženost stresu i intenzivan tempo modernog života nametnuli su potrebu za brzom negom koja pomaže koži da trenutno zablista, očuva prirodnu lepotu i ublaži izražene znakove starenja na Vašem licu.

PREMIUM TRETMANI LICA

“Oxygen & Radiance” tretman za sjaj i blisatvost kože
Tretman za podmlađivanje i dugotrajno čuvanje svežine kože lica. Preparati su na bazi minerala bogatih kiseonikom i vitaminom C. Tretman remineralizuje kožu, neutrališe štetne efekte spoljašnjih faktora i ujednačava ten. Idealan je za kožu sa prvim znacima starenja, a posebno se preporučuje pušačima i osobama koje žele da neutrališu umor i vrate prirodnu svežinu i blistavost koži, kao i ljude koji žive u zagađenim gradskim sredinama.

“Oxygen” tretman sa kiseonikom za muškarce
Tretman je namenjen za anti-age negu kože kod muškaraca i vraćanje prirodne svežine. Preparati koji se koriste u tretmanu su na bazi aktivnog kompleksa algoskin CX – patentirane supstance posebno delotvorne u nezi kože muškaraca. Tretman intezivno mineralizuje, hidrira kožu i oksigenizuje tkiva. Koža je nakon tretmana potpuno revitalizovana, bore su zaglađene i vraćena joj je prirodna svežina. Tretman usporava proces starenja i preporučuje se za sve tipove kože. Posebno se preporučuje pušačima i osobama koji žele da neutrališu umor i vrate prirodnu svežinu i blistavost koži.

“Absolut Lift” tretman za tonus i zatezanje kože
Tretman za anti-age negu lica sa jakim lifting efektom. Jedinstvenom i inovativnom lifting masažom i visoko koncentrovanim supstancama bogatim hijaluronskom kiselinom i ekstraktima alge Spirulina postižu se izuzetni efekti u podmlađivanju i zatezanju kože lica. Pored lifting efekata, tretman pospešuje hidrataciju,zaglađuje bore i koži vraća elastičnost i tonus.

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 10 – 22:30h
Subota: 10 – 22h
Nedelja: 10 – 20h

One telefon

One spa adresa

ul. 21 Maj 1, Niš, Srbija